KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

In de zeer begeerde prijs voor het meest klantvriendelijke bedrij in Nederland hebben KLM en Rituals indrukwekkende vooruitgang geboekt door de verwachtingen van klanten te overtreffen. Terwijl Rituals dit jaar de derde plaats veroverde en daarmee hun status als best scorende retailer behield, klom KLM indrukwekkend van de 61e naar een indrukwekkende 24e plaats in de algehele ranglijst.  

KLM en Rituals hebben indrukwekkende vooruitgang geboekt door de verwachtingen van klanten te overtreffen. In de zeer begeerde prijs voor het meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland veroverde Rituals dit jaar de derde plaats en behield daarmee hun status als best scorende retailer. Terwijl KLM indrukwekkend klom van de 61e naar de 24e plaats in de algehele ranglijst. 

Het meten van klantvriendelijkheid 

Elk jaar verzamelt MarketResponse meer dan 50.000 evaluaties voor bedrijven in tien sectoren met behulp van online community-software. Uit de uitgebreide gegevens wordt een algehele lijst samengesteld die ook de rangschikking per categorie laat zien. Dit onderzoek is de grootste en langstlopende onafhankelijke studie naar klantvriendelijkheid en daarmee het aangeven van klanttevredenheid, binnen Nederland. Er zijn geen juryverkiezingen of openbare stemmen; in plaats daarvan is het een voortdurend objectief onderzoek naar echte klantervaringen. 

Blijvende indrukken 

Terwijl KLM en Rituals vooruitgaan, blijft hun focus liggen op het creëren van positieve klantervaringen en gepersonaliseerde klanttrajecten. Hun erkenning als klantvriendelijke bedrijven getuigt van hun streven naar excellentie, en de belangrijke rol die wij spelen in het helpen bereiken hiervan. De reis eindigt niet met ranglijsten of prijzen; het is een voortdurend proces om blijvende indrukken achter te laten en de verwachtingen te overtreffen. 


Meer nieuws

SPARK: creativiteit en innovatie bij Cygnific

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead