Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA
Na 26 jaar inspirerend leiderschap neemt Kris Mandap het stokje over van Jenny Dugan Dayrit als Algemeen Directeur van IASA (International Airlines Services Asia). IAS is een dochteronderneming van Cygnific gevestigd in Manila, Filipijnen. Kris brengt meer dan 20 jaar ervaring in de BPO (Business Process Outsourcing) -industrie naar IAS, waarmee hij het bedrijf positioneert voor voortdurende vooruitgang. 

Meer dan 20 jaar ervaring 

Kris begon als klantcontactmedewerker bij PeopleSupport, een pionier op de Filipijnen, in november 2001. Hij klom op van Agent naar senior leiderschaps- en uitvoerende functies. In 2019 verhuisde Kris naar TaskUs als Vice President of Operations en beheerde hij een van hun kantoren in Manila. 

Nu is hij klaar voor zijn volgende stap: Managing director van IAS. Met zijn uitgebreide ervaring in de BPO-industrie kan hij gemakkelijk relaties aangaan met collega’s omdat hij zelf in hun schoenen heeft gestaan. 

Sinds januari is hij bij IAS, en vanaf 1 maart zal hij volledig verantwoordelijk zijn voor de algehele operaties van de locatie in Manila. Hij voelt zich thuis in de BPO-wereld, maar is ook enthousiast om de wereld van de luchtvaart en reizen te verkennen, wat een nieuwe industrie voor hem is. 
 
Met zijn uitgebreide ervaring in verschillende rollen in de wereld van klantcontact, streeft hij ernaar zowel ervaring als een frisse kijk te brengen in IAS. 

Zijn visie op een driepoot 

“Mijn focus ligt op zorgen dat we de levens van mensen kunnen verbeteren. Ik wil ervoor zorgen dat we verbeteren op gebieden waarvan ik denk dat we het beter kunnen doen”. Kris gelooft in drie vitale groepen op basis van de leidende principes die hij tijdens zijn loopbaan in de industrie heeft geleerd. Daarin is het  voor hem belangrijk dat hij de verwachtingen beheert van: 

  • De werknemers (inclusief zichzelf) 
  • De aandeelhouders 
  • De klanten en cliënten 


Hij vergelijkt de drie pijlers met de poten van een kruk; al hun behoeften moeten gelijk worden vervuld, anders zal de kruk omvallen. Kris voornaamste doelstelling is om kansen voor verbetering te identificeren en samen te werken met teams in Manila en Amsterdam om gezamenlijk te innoveren en vooruitgang te boeken als een verenigd geheel. 

Meer nieuws

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Inzichten van het CCMA-bezoek aan Cygnific

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead