De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Bij Cygnific zijn we toegewijd aan continue verbetering en slimme innovatie.  We erkennen de kracht van technologie in het verbeteren van efficiëntie, klanttevredenheid en de algehele werknemerservaring. In dit artikel verkennen we hoe de Innovatieafdeling van Cygnific een cruciale rol speelt bij het identificeren en implementeren van slimme technologische oplossingen, gedreven door verbeteringsideeën van alle niveaus van de organisatie. 

Continue verbetering stimuleren door slimme innovatie 

In een branche waar uitmuntende klantenservice van het grootste belang is, omarmt Cygnific de kracht van slimme innovatie om voorop te blijven. Met onze constante aandacht voor continue verbetering worden Cygnificans op alle niveaus van ons bedrijf aangemoedigd om stappen en processen te identificeren die kunnen worden verbeterd. De Innovatieafdeling van Cygnific fungeert als een katalysator en benut de gezamenlijke intelligentie van de organisatie, en vertaalt deze naar impactvolle technologische oplossingen. Maar hoe bereiken ze dat? 

Op maat gemaakte applicaties en oplossingen die waarde toevoegen 

Technologie is een sleutelattribuut in de klantenservicebranche. We kunnen niet zonder technologie als we onze klanten een premium ervaring willen bieden terwijl we tegelijkertijd onze volumes beheren. De slimme innovatiebenadering van Cygnific zorgt ervoor dat de technologieën die we toepassen in lijn zijn met onze strategische doelen. De Innovatieafdeling speelt hierin een cruciale rol door: 

  • Identificeren, ontwerpen, ontwikkelen, leveren en ondersteunen van op maat gemaakte applicaties en oplossingen 
  • Beheren van bestaande producten en innovatieprojecten 
  • Benchmarken en adviseren over nieuwe externe producten en technologieën 
  • We ontwerpen wat we in-house bouwen, en we doen dit met een mensgerichte benadering via design thinking. Door te werken met producten en technologieën zoals Microsoft Power Platform, Salesforce en Robotic Process Automation, verbetert Cygnific zijn functionele landschap, verhoogt de productiviteit en stimuleert positieve klantervaringen. 

 

Samenwerking: de sleutel tot slimme innovatie 

Een van de kenmerken van de slimme innovatiebenadering van Cygnific is de nadruk op samenwerking. De Innovatieafdeling zoekt actief input en verbeteringsideeën van medewerkers in de hele organisatie, waarbij een nieuwsgierige mindset wordt aangemoedigd en erkend wordt dat innovatie kan ontstaan vanuit elke laag van het bedrijf. Samen zoeken we nieuwe ideeën, processen en technologieën die de werknemerservaring verbeteren, de klantervaring ten goede komen en onze operationele efficiëntie verhogen. We hebben een nieuw platform ontwikkeld om dit mogelijk te maken, en dit is wat onze Tech Lead Maria Sequeira daarover zegt: 

“Ons team heeft een platform ontwikkeld genaamd Spark, waarmee iedereen in het bedrijf gemakkelijk zijn ideeën kan delen. Puttend uit mijn adviesachtergrond heb ik bijgedragen aan het project door te werken aan de toolvereisten en het ondersteunen van de ontwikkeling ervan. Dit project is iets waar ik echt trots op ben!” 

Door een cultuur van open communicatie en samenwerking te bevorderen, kunnen we putten uit een schat aan ideeën en perspectieven, wat de creatie van baanbrekende oplossingen stimuleert. . 

Meer nieuws

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

Inzichten van het CCMA-bezoek aan Cygnific

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead