Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle

In een spannende ontwikkeling is Cygnific verheugd om Peter Bastmeijer te introduceren als de nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle, met ingang per 1 februari. Hij heeft het stokje overgenomen van Julius de Jong, die de afgelopen drie jaar deze functie heeft vervuld. Hij zal op zijn beurt nieuwe stappen zetten en een succesvolle carrière voortzetten bij KLM. 

De reis van Peter 

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende functies bij KLM brengt Peter veel kennis en een bewezen staat van dienst op het speelveld met zich mee. Zijn reis begon bij KLM Corporate Control, waar hij een belangrijke rol speelde bij het beheren van de geconsolideerde balans, kasstromen en resultatenrekeningen voor zowel KLM als de KLM Group. 

Peter waagde zich aan de Alliance Finance-afdeling van KLM, waar hij het financiële afwikkelingsproces van de samenwerking tussen KLM en Northwest Airlines overzag. Na een periode als Manager Planning & Control bij KLM Corporate Control, bracht zijn pad hem in 2006 naar Boedapest, waar hij diende als de Establishment Controller voor Centraal- en Oost-Europa. Hier ontmoette hij ook onze Managing Director Marco Redeker. 

Bij zijn terugkeer naar Nederland in 2007 vervulde Peter verschillende functies. Zijn meest recente opdracht was als Business Controller voor KLM Inflight Services vanaf 2019, waarbij hij een wereldwijd team aanstuurde dat verantwoordelijk was voor 9000 cabinepersoneel, bemanningsfaciliteiten en cateringdiensten. 

Blij en bevoorrecht 

In zijn enthousiasme over zijn nieuwe functie bij Cygnific, zegt Peter: “Ik ben blij en bevoorrecht om deel uit te maken van een bedrijf met een solide trackrecord, een veelbelovende toekomst en met veel mogelijkheden om bij te dragen.” 

Hij is vastbesloten om voort te bouwen op het stevige fundament dat Julius heeft gelegd, en om te kijken hoe hij zijn stempel kan drukken op de toekomst van Cygnific. Met zijn schat aan ervaring in financiën, rapportage en controle in de luchtvaartindustrie is Peter goed gepositioneerd om de financiële strategie van Cygnific naar nieuwe hoogten te leiden. 

Als Directeur Financiën, Rapportage en Controle is hij vastbesloten om samen te werken met collega’s om een solide en transparant financieel kader te bieden dat de groei en ontwikkeling van Cygnific ondersteunt. Met zijn scherpe analytische geest en zijn vermogen om complexe financiële concepten te begrijpen, is Peter klaar om de uitdagingen aan te gaan die voor ons liggen en om nieuwe kansen te benutten. 

Meer nieuws

SPARK: creativiteit en innovatie bij Cygnific

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead