Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   
Per 1 April 2024 is Robert-Jan Klappe gestart als Directeur Operations bij Cygnific. Hij volgt in de voetstappen van Maartje van Vilsteren die haar carrière voortzet bij Cygnific’s moederorganisatie KLM. Robert-Jan brengt een sales- en klantcontactachtergrond mee en zoekt actief naar verbeteringen op het gebied van selfservice en digitalisering om de dienstverlening aan klanten te verbeteren.   

“Ik wil zowel de klantervaring als de werknemerservaring optimaliseren. Onze collega’s die de sleutelingang zijn voor onze klanten, maken een groot verschil in een excellente klantervaring. Dat kunnen ze alleen doen als ze optimaal ondersteund worden door hun Team Leads en de technologie.”  

Robert-Jan begon met zijn broers in Noord-Nederland met het openen van een keten van kiosken. Al snel maakte hij een carrièreswitch om zich op sales te richten, beginnend als Accountmanager bij KPN. Mogelijkheden binnen het bedrijf brachten hem ertoe een nieuwe afdeling op te richten: Quality Improvement. Uiteindelijk stapte hij over naar een functie als Customer Contact Strategy Consultant. 

Operationele betrokkenheid 

“Ik wilde altijd actief betrokken blijven bij de bedrijfsvoering”, vertelt Robert-Jan, “dit heeft ertoe geleid dat ik in 2020 voor Teleperformance heb gekozen als Contact Center Manager. Tijdens de COVID-pandemie kreeg ik de kans om te helpen met een maatschappelijk project waardoor Nederland uit de pandemische situatie kon komen. Een grote onderneming met een interessante leercurve.” 

Gevraagd naar zijn aanpak om Cygnific te leren kennen, zegt Robert-Jan: “Ik ga veel luisteren, vragen en observeren. Het zoeken naar kansen en het identificeren van uitdagingen is iets dat volgens mij alleen kan worden gedaan door samen met onze Agenten aan de slag te gaan.” 

‘’Ik heb voor Cygnific gekozen vanwege mijn interesse in KLM en de luchtvaartbranche. Ik wil deel uitmaken van wat Cygnific al heeft bereikt en een bijdrage leveren en waarde toevoegen aan wat er nog gaat komen.’’ 

Meer nieuws

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Inzichten van het CCMA-bezoek aan Cygnific

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead