CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

We zijn blij en trots om Maartje van Vilsteren aan te kondigen als finalist van de Manager van het Jaar award 2023. Onze Directeur Operations is een van de 8 finalisten voor de CCMA Manager van het Jaar 2023 award. De wedstrijd is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door CCMA waarin de genomineerden worden uitgedaagd op hun leiderschaps- en managementvaardigheden om de klantcontactindustrie te verbeteren. 

De winnaar wordt de Manager Klantcontact 2023. 

8 van de 54

De Management van het Jaar jury heeft onlangs 8 finalisten geselecteerd uit 54 nominaties. Binnen het thema ‘let’s grow’, zullen ze kijken naar leiderschap, communicatie, transparantie en betrouwbaarheid. De jury zal Maartje gedurende 7 maanden volgen en haar beoordelen op de volgende punten: 

  • Persoonlijke groei 
  • Groei van het team en medewerkers 
  • Groei in relatie tot het runnen van het bedrijf 
  • Groei in relatie tot het veranderen van het bedrijf 

Volgende stappen 

Een jury-duo zal Cygnific in de zomer bezoeken om Maartje’s manier van werken te observeren. Door middel van een interview met haar, haar manager Marco Redeker en collega’s willen ze ons bedrijf en het werk dat we doen begrijpen en een gevoel krijgen. 

De grote finale vindt plaats in november. Alle 8 finalisten zullen ‘strijden’ binnen het thema ’let’s grow’. De jury zal kijken naar wat de manager heeft bereikt om hun doelen te realiseren voor zowel collega’s als klanten. Ze zoeken een sterke ambassadeur voor de Klantcontactindustrie bij het benoemen van de Manager van het Jaar 2023. Natuurlijk zullen we allemaal voor haar juichen. 

Ondersteuning 

Bij Cygnific is een van de basisprincipes van onze cultuur dat we de reis die onze collega’s maken in hun professionele carrière waarderen en ondersteunen. Door samen te leren kunnen we allemaal samen groeien. We zijn verheugd om te zien dat onze Directeur Operations Maartje wordt erkend voor haar werk met deze nominatie als finalist Manager van het Jaar award 2023. 

Als je Maartje ook wilt feliciteren, bekijk dan ons LinkedIn nieuwsbericht. 

Over CCMA 

CCMA is een beroepsvereniging voor professionals die werkzaam zijn in de klantcontactindustrie. Bijvoorbeeld professionals die werkzaam zijn voor klantenservice of contactcentra, maar ook professionals die werken voor externe faciliterende contactcentra, softwareleveranciers en andere dienstverleners. 

Meer nieuws

SPARK: creativiteit en innovatie bij Cygnific

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead