SPARK: creativiteit en innovatie bij Cygnific

Bij Cygnific geloven we sterk in de kracht van innovatie. Met trots introduceren we SPARK, een revolutionair platform dat de creativiteit en inventiviteit van onze collega’s aanwakkert. SPARK moedigt iedereen aan om bij te dragen aan verbeteringen, waardoor wij kunnen blijven groeien. 

De kracht van SPARK: 

SPARK is meer dan een middel: het is een mindset. We dagen onze medewerkers uit om hun dagelijkse taken te bekijken met een open en kritische blik. Waar is ruimte voor ontwikkeling?Met welke uitdagingen worden ze geconfronteerd? SPARK biedt een platform om deze observaties aan te pakken en om te zetten in bruikbare verbeteringen. 

Hoe SPARK werkt: 

Het indienen van een idee via SPARK verloopt vlekkeloos en intuïtief. Of je nu in Amsterdam of Enschede bent, deel uitmaakt van Brands, CS NL, of CS Europe, SPARK is toegankelijk voor iedereen. Blader eenvoudig door bestaande ideeën, dien je eigen ideeën in, volg hun voortgang en lees mee met de bijdragen van je collega’s. Met functies zoals snel zoeken en filteren verloopt het ontdekken van relevante ideeën moeiteloos. 

Het innovatieproces:

Eenmaal ingediend, worden ideeën grondig geëvalueerd door onze Innovatie- en Business Development-teams. Maandelijkse vergaderingen brengen managers samen om de haalbaarheid van ideeën te bespreken en degenen met het grootste potentieel impact te prioriteren. Goedgekeurde ideeën worden vervolgens omgezet in projecten, waarbij de bedenker vaak deel uitmaakt van het projectteam. 

We blijven groeien:

De implementatie van SPARK laat onze toewijding aan het continue verbeteren van onze processen zien. Door het stroomlijnen van het intakeproces, bieden wij transparantie van de behandeling van ideeën. Hierdoor stimuleren we betrokkenheid tussen afdelingen en streven we ernaar een cultuur te cultiveren waar innovatie leidt. 

Succesmetrieken en toekomstplannen:

Succes voor SPARK wordt niet alleen gemeten aan de hand van het aantal inzendingen, maar ook aan de tastbare impact van geïmplementeerde ideeën. Via kwalitatieve enquêtes en kwantitatieve metingen volgen we betrokkenheid, goedkeuringspercentages, en de verhouding van ingediende tot goedgekeurde ideeën. Terwijl we vooruitgaan, zal SPARK blijven evolueren, gedreven door de collectieve ambitie om van Cygnific een pionier te maken in uitmuntende klantenservice. 

Conclusie:

Succes voor SPARK wordt niet alleen gemeten aan de hand van het aantal inzendingen, maar ook aan de tastbare impact van geïmplementeerde ideeën. Via kwalitatieve enquêtes en kwantitatieve metingen volgen we betrokkenheid, goedkeuringspercentages, en de verhouding van ingediende tot goedgekeurde ideeën. Terwijl we vooruitgaan, zal SPARK blijven evolueren, gedreven door de collectieve ambitie om van Cygnific een pionier te maken in uitmuntende klantenservice. 

Meer nieuws

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead