Maak kennis met onze nieuwe Commercieel Manager 

Je begon je carrière als communicatieofficier in het leger. Hoe ben je daar beland? 

Mijn vader wilde eigenlijk dat ik advocaat zou worden, maar ik was een beetje een rebel. Ik zag een advertentie in de krant dat het leger op zoek was naar nieuwe collega’s en ik dacht gewoon ‘dat is wat ik ga doen’. Ze namen me aan, dus daar ging ik, een kleine jonge vrouw die marcheerde met een rugzak van 15 kg en die meedeed aan trainingen in de koud in Noorwegen. Ik moest dezelfde fysieke prestaties leveren als lange mannen, dus dat was behoorlijk zwaar. Maar ik heb geleerd dat je altijd meer kunt dan je denkt. Je moet gewoon doorgaan, want dan kom je altijd bij de finish. Ik heb ook veel geleerd over het belang van een team. In elk team en in elke organisatie heeft iedereen een taak en rol te spelen, maar we zijn allemaal even belangrijk voor het uiteindelijke doe

 

Het lijkt erop dat je niet bang bent om een uitdaging aan te gaan. Is dat iets wat je gedurende je hele carrière opmerkt? 

Ja. Ik hou van snel veranderende omgevingen, onverwachte gebeurtenissen en gecompliceerde situaties. Dat is wanneer ik op mijn best presteer. Mijn eerste ervaring in de wereld van klantcontact was bij een verzekeringsmaatschappij. Als klantenservicemanager was ik verantwoordelijk voor het opzetten van een operationele afdeling vanaf nul voor 150.000 klanten. Na 8 jaar ben ik naar een ander bedrijf overgestapt en heb ik meer gewerkt aan relatiebeheer voor hun bestaande klanten. Dit was opnieuw een totaal andere uitdaging. Mijn taak was om deze klanten aan boord te houden: ik begon ze te bellen, leerde ze kennen en ontdekte vervolgens wat we goed deden in onze samenwerking en wat we konden verbeteren. Uiteindelijk is het me gelukt om deze klanten aan boord te houden. Nadat ik Natalie Schwirtz, Manager Brands bij Cygnific, tegenkwam, hoorde ik over deze functie als commercieel manager die perfect leek aan te sluiten bij de nieuwe uitdaging waar ik naar op zoek was  

 

Het lijkt erop dat deze baan veel van de vaardigheden combineert die je eerder hebt opgedaan: een beetje communicatie uit je legerjaren, klantcontact en relatiebeheer, klopt dat? 

Inderdaad. Nieuwe klanten binnenhalen is geweldig, maar ze aan boord houden is even belangrijk. Als onze klanten tevreden zijn met onze samenwerking, zullen ze op hun beurt geweldige ambassadeurs zijn voor ons bedrijf. 

 

Wat beschouw je als je grootste uitdaging bij Cygnific? 

k zie een geweldig bedrijf dat veel mooie merken vertegenwoordigt. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam, en ik kreeg de warmste ontvangst. Maar het lijkt erop dat we dit voor onszelf houden. We laten onszelf niet zo veel aan de buitenwereld zien. Dat is volgens mij de grootste uitdaging. Ik wil dit fantastische bedrijf laten zien en er trots op zijn. En ik zou willen dat elke potentiële klant aan Cygnific denkt. 

Dit kan ik niet alleen, daar komt het belang van een team weer om de hoek kijken. Als team kunnen we zoveel geweldige dingen bereiken. Iedereen heeft zijn eigen belangrijke rol te spelen, met onze klantenservice-agenten in het middelpunt van alles. Ze zijn onmisbaar als het gaat om het tevreden houden van onze klanten! 

Meer nieuws

Onze drie musketiers: de verkoopmiljonairs van 2023 onthullen hun geheimen   

Robert-Jan Klappe benoemd als Directeur Operations bij Cygnific   

Cygnific verwelkomt Kris Mandap als Algemeen Directeur IASA   

Cygnific verwelkomt Peter Bastmeijer als nieuwe Directeur Financiën, Rapportage en Controle  

Cygnific’s internationaal talent bij de WFM Awards 2023

Een bezoek aan de Pink Gellac winkel in Amsterdam 

De Digitalisering van Klantenservice via Salesforce

KLM en Rituals tillen klanttevredenheidsnormen naar een hoger niveau 

CCMA nomineert onze Directeur Operations Maartje 

De kracht van slimme innovatie en continue verbetering bij Cygnific  

Neem contact met ons op.

Neem contact
met ons op.

Postal address Cygnific

Postadres
Cygnific B.V.
Molenwerf 22,
1014 BG Amsterdam

Melanie Stemerdink Geïnteresseerd in een samenwerking? Onze commercieel manager staat klaar voor jou

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Copyright 2024 Cygnific | Website door Next Lead